Acte polític a favor del referèndum de l’1 d’octubre. Plaça de la Constitució (Bonavista).

Aquets acte que organitza la CUP, serà presentat per Irene Expósito (Grup de Treball en Defensa del Sanitat Pública) i comptarà amb la participació de: – Nines Maestro (dirigent de Red Roja).

Tarragona 02 09 2017

Canal sense ànim de lucre de difusió d’actes públics a municipis de Catalunya. Nonprofit channel of public acts in the municipalities of Catalunya. I must state that in NO way, shape or form am I intending to infringe rights of the copyright holder.

Content used is strictly for research/reviewing purposes and to help educate. All under the Fair Use law. “Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research.

Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.”

AVÍS LEGAL La utilització d’aquest material medi-àtic està protegida per la Clàusula d’Ús Just, continguda en l’acta dels Drets de Reproducció i Còpia de 1976, la qual permet la re-difusió de materials protegits per drets de reproducció quan són utilitzats amb propòsit educatiu, d’anàlisi o de crítica i comentari.

DEJA UN COMENTARIO (si eres fascista, oportunista, revisionista, liberal, maleducado, trol o extraterrestre, no pierdas tiempo; tu mensaje no se publicará)

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.